Добро пожаловать в Бразилию



Посольство та Консульскій відділ


Адреса Посольства

Вулиця Боричів Тік, 22-а, Подільський район, 04070, Київ, Україна.

Доїхати - станція метро Контрактова Площа

Телефони: (044) 425-93-64 / 425-93-71/ 425-93-73

Факс: (044) 425-95-40

 

КОНСУЛЬСЬКИЙ ВІДДІЛ

Розклад роботи Консульського відділу Посольства: Понеділок - П’ятниця, окрім святкових днів

- з 10:00 до 16:00 год. (для іноземних громадян)

- з 10:00 до 17:00 год. (для громадян Бразилії).

Години прийому документів - з 10:00 до 13:00 год.

Години видачі документів - з 14:00 до 16:00 год.

Прийом ведеться за чергою. Немає необхідності записуватися на прийом.

УВАГА!

30-го грудня 2011 року набрала чинності Угода про часткову відмову від віз, яка була підписана між Федеративною Республікою Бразилія та Україною. Угода дозволяє перебування громадян України на території Бразилії на підставі дійсних проїзних документів, за умови, що строк їх перебування не перевищує 90 днів протягом кожного періоду 180 днів від дати першого в'їзду.

ДОКУМЕНТИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ

1. Закордонний паспорт, термін дії якого не менший ніж 6 місяців від дня подачі запиту на видачу візи.

2. Заповнена і підписана анкета-запит на видачу візи, роздрукована з сайту Посольства.Додатково необхідно направити електронний запит на видачу візи до нашої системи, за адресою:

Особа, яка бажає отримати візу, повинна надати усю необхідну інформацію, підписати запит, у відповідній клітині, і додати свою фотокартку. Якщо немає можливості надрукувати квитанцію, занотуйте, будь ласка, номер протоколу та вкажіть його в анкеті-запиті на видачу візи.

3. Дві кольорові фотокартки, зароблені нещодавно, розміром 3,5x4,5cм або 5х5см.

4. Копія оплаченого авіаквитка до Бразилії і у зворотньому напрямку.

5. Довідка з міста роботи з зазначенням розміру щомісячної заробітної плати, виписка про стан банківського рахунку або про залишок коштів на кредитних картках, яка підтверджує платоспроможність подавця запиту під час його перебування в Бразилії.

6. Нотаріально засвідчений лист-запрошення від близьких або друзів, або підтвердження резервування готелю.

7. Консульській збір, у розмірі 20$, сплачується готівкою на місці.У випадку подачі документів туристичними агенствами або за дорученням інших осіб, розмір збору збільшується ще на 20$.

8. ДЛЯ ГРОМАДЯН ІНШИХ КРАЇН: будь ласка, уточнюйте розмір консульського збору через електронну пошту: consular.kiev@itamaraty.gov.br

 

УВАГА!

- Без надання усіх необхідних документів, запити на видачу візи не приймаються.

- Термін розгляду документів - від 7до 10 робочих днів.

 

 

 

Контакты Справочная информация о Бразилии Описание проектов О Компании Главная Узнать больше о проектах